Οι αγώνες-ρεβάνς για την προημιτελική φάση στο Champions League διεξάγονται απόψε (16/4) και την Τετάρτη (17/4), με τεράστιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους ανά την υφήλιο. Το πρόγραμμα αρχίζει με δύο σπουδαία παιχνίδια, με σημαντικότερο αυτό στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00 COSMOTE SPORT 2 HD), με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να έχει το αβαντάζ μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Ολντ Τράφορντ», την περασμένη εβδομάδα.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα υποδεχθεί τον Άγιαξ (22.00 COSMOTE SPORT 1 HD), με την ιταλική ομάδα να έχει το προβάδισμα, λόγω του 1-1 στον πρώτο αγώνα στο Άμστερνταμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη δύο σπουδαία παιχνίδια, με σημαντικότερο την «εμφύλια» μάχη στο Μάντσεστερ, μεταξύ της Σίτι και της Τότεναμ, η οποία είχε κερδίσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα του Λονδίνου, ενώ η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για την πρόκριση, μολονότι αγωνίζεται στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο, καθώς είχε κερδίσει με 2-0, την περασμένη εβδομάδα στο «Άνφιλντ».

Να σημειωθεί πως η Αγγλία συμμετέχει για τρίτη φορά με τέσσερις ομάδες στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τις σεζόν 2007/08 και 2008/09.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 16 Απριλίου

22.00 COSMOTE SPORT 2 HD Γιουβέντους (Ιταλία)- Άγιαξ (Ολλανδία) 1-1

22.00 COSMOTE SPORT 2 HD Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 1-0

Τετάρτη 17 Απριλίου

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Τότεναμ (Αγγλία) 0-1.

22.00 COSMOTE SPORT 1 HD Πόρτο (Πορτογαλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 0-2

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

Τότεναμ (Αγγλία) ή Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Άγιαξ (Ολλανδία) ή Γιουβέντους (Ιταλία)

Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) ή Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) ή Πόρτο (Πορτογαλία)

-Οι αγώνες για τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 30/4-1/5 και 7-8/5.

-Ο τελικός θα διεξαχθεί την 1/6 στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης