Τα εισιτήριά τους για την προημιτελική φάση του Champions League τσέκαραν Σεβίλλη και Ρόμα. Οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπεν Γεντέρ, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο στο 72’, άνοιξε το σκορ δύο λεπτά μετά και σημείωσε το 2-0 στο 78’. Το σκορ για τη Γιουνάιτεντ μείωσε ο Λουκάκου στο 84’.

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς η Ρόμα αξιοποίησε το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε στην Ουκρανία, όταν και έχασε 2-1 από την Σαχτάρ και με τέρμα του Τζέκο στο 52’ επικράτησε 1-0 στο «Ολίμπικο» και απέκλεισε την ομάδα του Ντόνετσκ. Η Σαχτάρ από το 79’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ορντέτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη 1-2 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 74′, 78′  Μπεν Γεντέρ (Σεβίλλη), 84′ Λουκάκου (Μάν. Γιουνάιτεντ)

Κίτρινες κάρτες: Ράσφορντ – Μπανέγα, Μπεν Γεντέρ, Κορέα, Σαράμπια

Κόκκινες κάρτες:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Ντε Χέα, Βαλέντσια (77′ Μάτα), Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Μάτιτς, Φελαϊνί (60′ Πογκμπά), Λίνγκαρντ (77′ Μαρσιάλ), Σάντσες, Ράσφορντ, Λουκάκου.

Σεβίλλη:
Ρίκο, Μερκάδο, Κίαερ, Λανγκλέ, Εσκουντέρο, Μπανέγα, Ενζονζί, Σαράμπια, Βάσκεζ (87′ Πιζάρο), Κορέα (89′ Γκάις), Μουριέλ (72′ Μπεν Γεντέρ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρόμα – Σαχτάρ 1-0 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 52′ Τζέκο

Κίτρινες κάρτες: Φλορέντσι, Μανωλάς – Στεπανένκο, Φρεντ, Φερέιρα

Κόκκινες κάρτες:
79′ Ορντέτς

Ρόμα:
Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρουτμαν, Τζενγίζ Ουντέρ (65′ Ζέρσον), Περότι, Τζέκο (89′ Τζέκο).

Σαχτάρ:
Πιάτοβ, Μπουτκό, Ορντέτς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο (74′ Πάτρικ), Τάισον, Μάρλος (82′ Ντεντίνιο), Μπερνάρντ, Φακούντο Φερέιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης