Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και τυπικά πλέον ο Τζέιντον Σάντσο, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άγγλου ακραίου επιθετικού από την Ντόρτμουντ.

Οι δύο σύλλογοι είχαν φτάσει σε συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη, ενώ η Μπορούσια είχε γνωστοποιήσει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα της καταβάλλουν 85 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ντόρτμουντ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα, μολονότι ήξερα πάντα ότι θα επέστρεφα μια ημέρα στην Αγγλία» δήλωσε στην ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων» ο Σάντσο, ο οποίος στο παρελθόν είχε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι, και συμπλήρωσε:

«Η ευκαιρία να ενταχθώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και απλά ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Premier League».

Την περασμένη σεζόν ο Σάντσο αγωνίστηκε σε 38 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 20 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης