Μία αγωνιστική στην εξέδρα έστειλε τον Ζοζέ Μουρίνιο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποβλήθηκε από τον πάγκο στη διάρκεια του ισόπαλου αγώνα με την Γουέστ Χαμ (1-1) την περασμένη Κυριακή, για ανάρμοστη συμπεριφορά. Επίσης, ο Πορτογάλος τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 16.000 λιρών.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μουρίνιο δεν θα καθίσει στον πάγκο των «μπέμπηδων» στον αποψινό προημιτελικό του League Cup πάλι με τη Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ». Να υπενθυμιστεί ότι ο 53χρονος τεχνικός αποβλήθηκε από το διαιτητή, Τζον Μος, διότι κλώτσησε ένα μπουκάλι πάνω στον εκνευρισμό του. Ο ίδιος λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη δεύτερη κατηγορία που ασκείται στον Πορτογάλο μέσα σε δύο μήνες, καθώς είχε αποβληθεί ξανά στις 29 Οκτωβρίου στο ματς εναντίον της Μπέρνλι. Για εκείνο το περιστατικό είχε τιμωρηθεί ξανά με μία αγωνιστική και πρόστιμο 8.000 λιρών.

Ο πρώην τεχνικός των Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης είχε πληρώσει κι άλλο πρόστιμο, ύψους 50.000 ευρώ, για τα σχόλιά του εναντίον του διαιτητή, Αντονι Τέιλορ, πριν το ντέρμπι της Premier League με τη Λίβετρπουλ στις 17 Οκτωβρίου. Την περασμένη Κυριακή αντέδρασε όταν παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Πολ Πογκμπά για «θέατρο» μετά από διαμάχη που είχε με τον αρχηγό των «σφυριών», Μαρκ Νόουμπ. Το βίντεο επιβεβαίωσε ότι ο τελευταίος δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τον 23χρονο Γάλλο διεθνή άσο της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης