Οι δύο μεγάλες αντίπαλοι του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού και συγκέντρωσαν 400.000 γεύματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη, εν μέσω της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος προσέφερε 100.000 στερλίνες γι’ αυτόν τον σκοπό. Ο ίδιος είχε ανάγκη από δωρεάν γεύματα όταν ήταν μικρός, όχι τόσο λόγω ανέχειας, αλλά επειδή η μητέρα του δούλευε μέχρι αργά για να συντηρήσει την οικογένειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μητέρα μου δεν γύριζε ποτέ σπίτι πριν από τις 6 το απόγευμα. Έτσι, ήμουν κι εγώ στο πρόγραμμα για τα δωρεάν γεύματα. Και ήμουν τυχερός αφού το βράδυ έτρωγα ξανά στο σπίτι, όμως μερικά παιδιά δεν είχαν καν αυτήν την πολυτέλεια. Όταν μάθαμε ότι κλείνουν τα σχολεία, έβαλα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου να διασφαλίσω ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν τα γεύματα που χρειάζονται».

Όσον αφορά τη συνεργασία των δύο μεγάλων συλλόγων του Μάντσεστερ, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ είπε: «Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς είναι πολύ σημαντική η συνεργασία, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν τεράστια κοινωνική πρόσβαση και είναι σημαντικό να δείξουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, όταν συμβαίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά στην καθημερινότητά του την περίοδο της καραντίνας, ο Άγγλος διεθνής δήλωσε: «Γυμνάζομαι πολύ με το ποδήλατο, παίζω FIFA, μιλάω με φίλους. Είναι σημαντικό να διατηρείς θετική σκέψη και να χαμογελάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα από πλευράς φυσικής κατάστασης, έτσι ασχολούμαι περισσότερο με την ψυχολογική προετοιμασία και διαβάζω τέτοια βιβλία. Υπάρχει τόση γνώση μέσα σε αυτά που δεν το αντιλαμβάνεσαι αν δεν αρχίσεις να διαβάζεις. Επίσης, βλέπω πολύ παλιούς αγώνες της Premier League. Σε όλους μας λείπει το ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης