O Tζόρνταν Χέντερσον δήλωσε ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ θα παρακολουθήσουν τη αποψινή αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ, προσευχόμενοι για ένα… θαύμα που θα τους έδινε ένα πλεονέκτημα στην κούρσα του τίτλου.

«Οι παίκτες θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και, ναι, προσεύχονται για ένα θαύμα», δήλωσε ο Χέντερσον στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι βέβαιος ότι η Λέστερ, που είναι μια θαυμάσια ομάδα, θα πάει και θα τα δώσει όλα. Η Σίτι είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά και εμείς, η καθεμιά που θα πάρει τον τίτλο θα το αξίζει, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε άλλο πια, δεν μπορούμε να λυπόμαστε. Θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να τελειώσουμε σε υψηλό επίπεδο στο Anfield και να προσευχηθούμε ότι κάτι, ένα θαύμα, μπορεί να συμβεί».

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, η οποία κέρδισε τον τελευταίο από τους 18 τίτλους της στο αγγλικό πρωτάθλημα το 1990, είναι δύο βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League αλλά έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μια νίκη ή μια ισοπαλία από την Λέστερ, η οποία νίκησε τους πρωταθλητές πριν αναλάβει ο Μπρένταν Ρότζερς ως προπονητής νωρίτερα αυτή τη σεζόν, θα έδινε στη Λίβερπουλ το δικαίωμα να ορίζει τη μοίρα της πριν από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν εναντίον της Γουλβς την Κυριακή.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης