Βέβαιος ότι οι Βίρτζιλ φαν Ντάικ και Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, θα ξεπεράσουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών τους και θα παίξουν στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με την Πόρτο στο Άνφιλντ (9/4, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD), παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ.

Το ολλανδικό δίδυμο ήταν μεταξύ των παικτών που αποχώρησαν με διάφορα προβλήματα από το νικηφόρο 3-1 επί της Σαουθάμπτον (Παρασκευή 5/04), ματς που έφερε τους «κόκκινους» στην κορυφή της Premier League, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές, έχοντας όμως, ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι που προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Πόρτο είναι μία έμπειρη ομάδα και πολύ δυνατή. Πέρυσι όταν νικήσαμε με 5-0 στην έδρα τους σκέφτηκα “εντάξει, δεν θα πρέπει να έρθουμε εδώ και κάποιο διάστημα” αλλά τους αντιμετωπίζουμε ξανά. Το αποτέλεσμα από την περυσινή χρονιά είναι πολυτιμότερο για την Πόρτο απ’ότι για μας», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Γιούργκεν Κλοπ και συνέχισε:

«Έχει μπει η άνοιξη, έχει ζέστη και είμαστε μέσα σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε on fire, το βλέπεις στις προπονήσεις. Θέλουμε να γράψουμε μερικά ακόμα πράγματα στο βιβλίο της φετινής σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης