Στην παραδοχή ότι τον στοιχειώνει ακόμη το περιβόητο γλίστρημά του στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, το οποίο ήταν ένας από τους λόγους που στέρησαν από τους «ρεντς» το πρωτάθλημα του 2014, προχώρησε σε δηλώσεις του ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του Μερσεϊσάιντ και νυν τεχνικός της Ρέιντζερς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμι Κάραγκερ και ερωτηθείς για το αν έπρεπε να παραμείνει περισσότερο στην ομάδα της καρδιάς του επισήμανε: «Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι αν έπρεπε να μείνω μια χρονιά ακόμα στη Λίβερπουλ. Προφανώς ο σύλλογος δεν κέρδισε τον τίτλο. Ποιος ξέρει, όμως; Ίσως έκανα τη διαφορά, ίσως να ήταν χειρότερα τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία απευθυνόμενος στον Κάραγκερ ανέφερε: «Εάν ήσουν σε καλύτερη θέση θα μπορούσες να κόψεις εκείνο το γ@μ… γκολ. Το σκέφτομαι πολλές μέρες αυτό το γλίστρημα.

Μια κατάκτηση, όμως, ενός τίτλου από τη Λίβερπουλ θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Άνθρωποι έρχονται και μου λένε για να με κάνουν να νιώσω καλύτερα, πως το πρωτάθλημα έχει 38 ματς, πως δεν κρίθηκε εκεί ο τίτλος. Μέσα μου εγώ, όμως, ξέρω, ότι εκείνη η στιγμή ήταν πολύ μεγάλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης