Ανοίγει απόψε η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου να στρέφονται στο «Άνφιλντ».

Εκεί η Λίβερπουλ, μετά τις δύο νίκες επί της Σίτι και την πρόκρισή της στους «4» της διοργάνωσης θα φιλοξενήσει στις 21.45 (COSMOTE SPORT 1) τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά, που έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αποκλείοντας τους «μπλαουγκράνα» στα προημιτελικά, με γκολ μάλιστα του Έλληνα διεθνούς αμυντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες, 34 χρόνια μετά τη «μάχη» τους στον τελικό του -τότε- Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου η αγγλική ομάδα είχε επικρατήσει 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, αφού η λήξη της κανονικής διάρκειας τις βρήκε ισόπαλες 1-1.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα θα ειναι ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος πέρυσι είχε διευθύνει τον τελικό Ρεάλ – Γιουβέντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο «πρόωρος τελικός» της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην -κάτοχο του τροπαίου- Ρεάλ Μαδρίτης στην «Αλιάνζ Αρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης