Μόλις στα 20 του χρόνια είχε την πρώτη άτυχη στιγμή της καριέρας του. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ, τέθηκε νοκ άουτ όχι μόνο από τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης (26 Μαΐου στο Κίεβο), αλλά και από το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου έχει προκριθεί η Εθνική Αγγλίας.

Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος μετρά στο τρέχον πρωτάθλημα 23 συμμετοχές με την φανέλα των «κόκκινων», τραυματίστηκε στο φιλικό των «Τριών Λιονταριών» με την Ολλανδία, τον περασμένο Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να επιβεβαιώσω ότι η σεζόν και για τις δύο ομάδες, την Λίβερπουλ και την Εθνική, τελείωσε λόγω της επιτυχημένης εγχείρησης που έκανα στον αστράγαλο» τόνισε ο Γκόμεζ και συνέχισε:

«Ήταν δύο πολύ δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες, έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα κάνω και τώρα τα πάντα για να είμαι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας. Τώρα εστιάζω στο να υποστηρίξω την ομάδα στα δύο πιο μεγάλα ματς της σεζόν που ακολουθούν».

Αφότου τραυματίστηκε στον αστράγαλο τον Μάρτιο, αγωνίστηκε με την φανέλα της Λίβερπουλ εναντίον της Γουέστ Μπρομ στις 21 Απριλίου και μία εβδομάδα αργότερα εναντίον της Στόουκ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Αγγλίας το Νοέμβριο του 2017 εναντίον της Γερμανίας κι από τότε χρίστηκε άλλες 2 φορές διεθνής. Ήταν επίσης μέλος της Εθνικής U17, η οποία κατάκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Μάιο του 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης