Από επεισόδια στιγματίστηκε ο χθεσινός ημιτελικός του Champions League της Λίβερπουλ με τη Ρόμα στο «Άνφιλντ», μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, τα οποία είχαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός Άγγλου οπαδού, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Τα επεισόδια άρχισαν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν Ιταλοί οπαδοί, οι οποίοι κρατούσαν ζώνες και σφυριά, επιτέθηκαν στους Άγγλους. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ένας 53χρονος οπαδός της Λίβερπουλ να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη. Για την επίθεση αυτή έχουν συλληφθεί δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ανακοινώσει πως τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί είναι από τη Ρώμη και είναι ηλικίας 25 και 26 ετών.

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος με τα νέα και βέβαια στηρίζει τον οπαδό που δίνει μάχη για τη ζωή του, όπως και την οικογένειά του. Συνολικά για τα επεισόδια έχουν γίνει εννέα συλλήψεις από τη βρετανική αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης