Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επανέλαβε την πρόθεσή του να παραμείνει στη Λίβερπουλ, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει… τρελές απαιτήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023.

Ο 29χρονος Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της Premier League αυτή τη σεζόν με 16 γκολ, έχει παίξει 26 παιχνίδια φέτος και έχει πετύχει συνολικά 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, εκτός από το ότι έχει μοιράσει εννέα ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι κάτι στο χέρι μου. Εξαρτάται από αυτούς. Ξέρουν τι θέλω. Δεν ζητάω τίποτα τρελά πράγματα» δήλωσε ο Σαλάχ σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.

«Το θέμα είναι όταν ζητάς κάτι και σου δείχνουν ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι, γιατί εκτιμούν αυτό που έκανες για τον σύλλογο. Είμαι εδώ για πέμπτη χρονιά τώρα. Γνωρίζω τον σύλλογο πολύ καλά. Αγαπώ τους οπαδούς. Οι οπαδοί με αγαπούν. Η κατάσταση είναι στα χέρια της διοίκησης» πρόσθεσε ο Σαλάχ, τον οποίο η Λίβερπουλ απέκτησε από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2017.

Ο Σαλάχ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει αργότερα σήμερα (18:00) τη Νιγηρία, στο πρώτο παιχνίδι του 4ου ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στον ημιτελικό του League Cup την Πέμπτη, και την Κυριακή την Μπρέντφορντ για την Premier League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης