Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον επαίνεσε τους οπαδούς, για τη φωνή που ύψωσαν κόντρα στην European Super League, αλλά κι εναντίον της «συμμετοχής» της ομάδας του και τους ευχαρίστησε για την πίεση που άσκησαν προκειμένου να αποτύχει το εγχείρημα.

«Εάν βγήκε κάτι θετικό απ’ αυτή την κατάσταση, είναι ότι αναγνωρίστηκε σε όλο της το μεγαλείο, η δύναμη των οπαδών. Η παύση κάθε πλάνου για την ESL, ήταν μία δική σας νίκη. Δείξατε πως δεν πρέπει να σας αγνοεί κανείς» τόνισε ο Χέντερσον και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι το συγκεκριμένο μήνυμά σας εκλήφθηκε πολύ καθαρά και δυνατά και στο δικό μας κλαμπ και υπάρχει αναγνώριση, πως πρέπει να δουλέψουμε τόσο σκληρά, όσο ποτέ άλλοτε για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που ήταν εκεί για εμάς και για το ποδόσφαιρο, όταν χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η φωνή σας ήταν δυνατή, ασυμβίβαστη και ακούστηκε.

Αν προχωρούσε όλο αυτό θα ήταν πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο. Πρέπει αν υπάρχει ρίσκο κι ανταμοιβή στον αθλητισμό, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα. Πρέπει να κερδίσεις την επιτυχία σου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο θέμα που είχα κι εγώ με τη συγκεκριμένη πρόταση και σαν ποδοσφαιριστής ήμουν ξεκάθαρα εναντίον της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης