Η Λίβερπουλ έκανε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, καταφέρνοντας να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, μετά την εκκωφαντική της νίκη με 4-0 σκορ επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ύστερα από τον αγώνα στο «Άνφιλντ» έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή των «ρεντς» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Για εμένα, αυτή η ανατροπή έχει ένα όνομα: Γιούργκεν Kλοπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό συνέβη εξαιτίας του. Αυτή είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς του, το να μην εγκαταλείπεις ποτέ την προσπάθεια, το αγωνιστικό του πνεύμα. Δεν κλαίει γιατί έχει απουσίες (τραυματίες), δεν κλαίει γιατί παίζουν οι παίκτες του 50 ή 60 αγώνες σε μια σεζόν. Αυτή είναι η νοοτροπία του Γιούργκεν. Δεν πρόκειται για τακτική, ούτε για φιλοσοφία, αλλά για καρδιά και ψυχή και φανταστική ενσυναίσθηση που έχει δημιουργήσει σε αυτήν την ομάδα» ανέφερε ο «Special One».

«Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Είπα όμως, αν είναι δυνατόν, τότε το Άνφιλντ είναι ένα από τα γήπεδα για να γίνει αυτό. Υπήρχε ο κίνδυνος να τελειώσουν μια φανταστική σεζόν χωρίς τίποτα και τώρα είναι ένα βήμα μακριά από το να είναι πρωταθλητές Ευρώπης» πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης