«Η Λίβερπουλ έχει αδυναμίες», είχε δηλώσει πριν από το ντέρμπι με τους «κόκκινους» ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Μάρκους Ράσφορντ επαλήθευσε τα λεγόμενά του στη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο νεαρός άσος με δύο γκολ σε ένα δεκάλεπτο, κατάφερε να χαρίσει τη νίκη (2-1) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πλέον είναι στο +5 από την ομάδα του Κλοπ και έχει μεγάλο προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράσφορντ χτύπησε αρχικά στο 14′, νικώντας με υπέροχο πλασέ τον πορτιέρε της Λίβερπουλ, ο οποίος μάζεψε την μπάλα στα δίχτυα του και στο 24′, και πάλι από σουτ του Ράσφορντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στη Λίβερπουλ, που διατήρησε την κατοχή της μπάλας σε υψηλό ποσοστό, αν και το γκολ με το οποίο μείωσε και επανήλθε στο παιχνίδι, προσωρινά έστω, προήλθε από «φίλια πυρά» του Μπεγί, που προσπαθώντας να διώξει την μπάλα σε γύρισμα του Μανέ την έστειλε στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Στο διάστημα που απέμεινε οι παίκτες του Μουρίνιο αμύνθηκαν αποτελεσματικά και κράτησαν την πολύ σημαντική νίκη (2-1), που τους επέτρεψε να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπεγί, Γιανγκ, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (89′ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (70′ Φελαϊνί), Αλέξις Σάντσες (90+7′ Νταρμιάν), Λουκακού.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ (80′ Βαϊνάλντουμ), Λόβρεν, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (84′ Σολάνκε), Μίλνερ, Τζαν, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (62′ Λαλάνα), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης