Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Αλεξ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν θα στερηθεί η Λίβερπουλ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε, στα τέλη Απριλίου στο δεξί γόνατο, στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League, και δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα επέστρεφε στα γήπεδα τον Αύγουστο ωστόσο τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον παίκτη.
Κι αυτό γιατί ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως ο διεθνής επιθετικός ήταν πιο σοβαρός και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στη σεζόν 2018/19.
Οι εξετάσεις έδειξαν ζημιά στον πρόσθιο και στον οπίσθιο χιαστό, καθώς και σε άλλους συνδέσμους του γονάτου του, όταν έκανε τάκλιν για να κλέψει από τον Αλεκσάνταρ Κολάροβ στο παιχνίδι του «Άνφιλντ», τον περασμένο Απρίλιο.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή να πω στον κόσμο ότι ο Οξ αυτή τη σεζόν θα εστιάσει στην ανάρρωση και στην αποκατάσταση. Το γνωρίζαμε ουσιαστικά από την ημέρα που τραυματίστηκε και μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση, ήμασταν βέβαιοι.
Η επέμβασή του, που την έκανε την μέρα της ρεβάνς στη Ρώμη, ήταν απολύτως επιτυχημένη και η ανάρρωσή του άρχισε πολύ καλά.
Η αλήθεια είναι, όμως, ότι προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι μαζί μας στο γήπεδο. Αν τον δούμε μέσα στη σεζόν, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης