Το τρίτο της μεταγραφικό χτύπημα για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη η Λίβερπουλ.

Οι «ρεντς» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εμρέ Τσαν, ο οποίος διεθνής με την εθνική Γερμανίας κάτω των 21 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να εντάξει στο δυναμικό της τον 20χρονο άσο η ομάδα του Ροτζερς κατέβαλε στις «ασπιρίνης» το ποσό των 10 εκατ. λιρών.

Με τον Τσαν η Λιβερπουλ είχε έρθει σε συμφωνία νωρίτερα, ωστόσο, οι δύο πλευρές έπρεπε να περιμένουν το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου (1 Ιουλίου) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η έναρξη της συνεργασίας τους.

«Ο Εμρέ είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και είμαι ενθουσιασμένος που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσαν αποτελεί το τρίτο απόκτημα του συλλόγου του Μερσεϊσάνιντ στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά τους Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα από τη Σαουθάμπτον. Είναι γεννημένος στην Φρανκφούρτη στις 12 Ιανουαρίου 1994 και αγωνίστηκε στις Μπάγερν και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τη σεζόν που προηγήθηκε είχε 29 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα, πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε 7 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με τις «ασπιρίνες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης