Χωρίς τον Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν θα ολοκληρώσει η Λίβερπουλ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο 2019, καθώς, όπως δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον σαββατιάτικο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Ο 26χρονος άσος «προσγειώθηκε» άτσαλα πάνω στον αστράγαλό του στη διάρκεια του νικηφόρου (1-0) τελικού με τη Φλαμένγκο και αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό, ενώ ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στη διάρκεια των γιορτών, όπου οι «ρεντς» δίνουν τρία παιχνίδια μέσα σε οκτώ ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχεις τρεις συνδέσμους στο εξωτερικό του αστραγάλου, ένας από αυτούς έχει πάθει ζημιά» δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λέστερ, και συνέχισε: «Τώρα πρέπει να δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό. Δεν ξέρω ακριβώς. Είχα αυτόν τον τραυματισμό ο ίδιος, αλλά ήταν πριν από χρόνια και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο ή να θεραπευθεί γρήγορα. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για την Πέμπτη και καμία πιθανότητα γι’ αυτό το έτος. Ο Οξλέιντ δεν θα παίξει άλλο (σ.σ. στο 2019), αυτό είναι ξεκάθαρο».

Στο μεταξύ, ο Γερμανός προπονητής είπε ακόμη ότι η αποθεραπεία των Φαμπίνιο, Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόελ Μάτιπ εξελίσσεται καλά, αλλά δεν είναι έτοιμοι για τα προσεχή παιχνίδια της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης