«Σκόνταψε» η Λίβερπουλ απέναντι στη Λέστερ (1-1) στο «Άνφιλντ» κι έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα που γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι από τη Νιούκαστλ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τις «αλεπούδες» εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του Μάρτιν Άτκινσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ρεντς» διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε επαφή του Ρικάρδο Περέιρα με τον Ναμπί Κεϊτά και για μία κόκκινη στον Μαγκουάιρ για μαρκάρισμα στον Μανέ στο πρώτο μέρος, όπου δόθηκε κίτρινη.

«Θα έλεγα ότι ήταν 100% ευκαιρία για γκολ από τον Μανέ. Ο Μάρτιν Άτκινσον όμως θεώρησε ότι δεν ήταν για κόκκινη κάρτα η φάση και έδωσε κίτρινη. Για τη φάση με το πέναλτι του Μανέ, τι να πω; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται VAR για αυτό. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ο Άτκινσον. Θεωρώ ότι είχε την καλύτερη θέση για να δει τη φάση. Ένα πέναλτι είναι πέναλτι, δεν χρειάζεται να βγει αίμα για να δοθεί. Ένας παίκτης μας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, έτσι έχει η κατάσταση, δεν αλλάζει αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Όσον αφορά στην απόδοση των παικτών του, ο Γερμανός τεχνικός των ρεντς επεσήμανε: «Πληρώσαμε τα λάθη μας. Εμείς πιέσαμε τη Λέστερ στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά άντεξε πολύ καλά. Ήμασταν άτυχοι με το γκολ που δεχτήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε τον αγώνα. Θέλουμε να νικάμε, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν είμαστε χαρούμενοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης