Ο Κένι Νταλγκλίς δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο διάσημος Σκωτσέζος, υπήρξε μία από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες στην Ιστορία της Λίβερπουλ και το όνομα του έχει συνδεθεί άρρηκτα με τους «κόκκινους».

Όπως εκατομμύρια φίλων της ιστορικής ομάδας, έτσι και ο Νταλγκλίς που έκανε σπουδαία καριέρα στο «Ανφιλντ» και ήταν ο τελευταίος προπονητής-πρωταθλητής της Λίβερπουλ, πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια, όμως στέκεται με έμφαση στον Γιούργκεν Κλοπ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι εάν εκείνη την στιγμή, έλεγε κάποιος ότι θα περάσουν 30 χρόνια για να ξαναπάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, θα είχε… συλληφθεί. Αλλά μερικές φορές, έτσι συμβαίνουν τα πράγματα. Τα τελευταία δύο χρόνια από την έλευση του Γιούργκεν, ήταν πολύ θετικά σε συνολικό επίπεδο.

Ήταν φανταστικός και συνοψίζει ό,τι αντιπροσωπεύει η Λίβερπουλ. Σέβεται όλους στο κλαμπ. Δεν είναι απλώς ένα εφ΄ άπαξ γεγονός, γιατί πέρυσι παρά λίγο να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Και νομίζω ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές όμορφες ημέρες, όσο ο Γιούργκεν είναι εκεί. Για να φθάσεις στην επιτυχία, χρειάζεται αλληλεγγύη και η Λίβερπουλ ήταν μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης