Κάτοικος «Άνφιλντ» θα συνεχίσει να δηλώνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος αστέρας έκλεισε τα αφτιά του στις μεταγραφικές «σειρήνες» της Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

Όπως έγινε γνωστό, στο συμβόλαιο του Σαλάχ που έχει διάρκεια μέχρι το 2023 δεν τοποθετήθηκε κάποια ρήτρα, ενώ όσον αφορά στις απολαβές του αυτές διπλασιάστηκαν και πλέον αγγίζουν τις 200.000 λίρες την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είδε να παραμένει στο ρόστερ των «ρεντς» το «πρώτο τους βιολί», που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας 44 γκολ σε 52 εμφανίσεις.

«Νομίζω πως από αυτό φαίνεται ότι ο σύλλογος ανταμείβει έναν παίκτη που πρόσφερε τρομερά στην ομάδα την περσινή σεζόν. Φαίνεται ξεκάθαρα, επίσης, ότι πιστεύει στη Λίβερπουλ και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Το καλύτερο με τον Μο είναι ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό του πιο σημαντικό από την ομάδα. Αντιλαμβάνεται ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν για να πετύχει όσα έκανε σε ατομικό επίπεδο την περσινή σεζόν. Ο Μο δείχνει πού είμαστε ως ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν ξεχωριστή, αλλά θέλουμε πιο πολλά» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης