O Κώστας Τσιμίκας, βρίσκεται από χθες με την αποστολή της Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο, για την αποψινή αναμέτρηση στο «Gewiss Stadium» απέναντι στην Αταλάντα, στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Champions League και ίσως «πάρει την ευκαιρία του στην κορυφαία διοργάνωση», όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα liverpool.com.

«Ο Κώστας Τσίμικας, ο οποίος δεν έχει αγωνισθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου, επιβιβάστηκε στην πτήση προς την Ιταλία έχοντας συμμετάσχει στην προπόνηση που προηγήθηκε του ταξιδιού των κόκκινων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μάλλον ατυχές το γεγονός ότι ο σημερινός αγώνας είναι λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει η Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή, το οποίο, με οποιονδήποτε τρόπο το βλέπεις, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν.

Θα μπορούσε κάλλιστα, να είναι η πρώτη φορά που ο Κλοπ θα επιλέξει την ομάδα του με το ακόλουθο παιχνίδι στο μυαλό του, παρόλο που είναι απίθανο να παραδεχτεί κάτι τέτοιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν ριζικές αλλαγές, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη, εάν ο Κλοπ παρατάξει αρκετούς παίκτες που δεν συνηθίζει.

Ο Άλισον Μπέκερ είναι σχεδόν σίγουρα έτοιμος να βρεθεί στην εστία, αλλά στην άμυνα θα μπορούσαμε να δούμε αλλαγές. Δεδομένου ότι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο Άντι Ρόμπερτσον έχουν παίξει κάθε παιχνίδι από το τελευταίο διεθνές διάλειμμα, απόψε θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία να ξεκουρασθούν. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Νέκο Γουίλιαμς και ο Κώστας Τσιμίκας, που επέστρεψε στην προπόνηση μετά από τραυματισμό, μπορεί να πάρουν θέση», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Kώστας Τσιμίκας έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός στην εκτός έδρας νίκη (2-7) της Λίβερπουλ επί της Λίνκολν σε αγώνα του League Cup, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η Λίβερπουλ στο Champions League, έχει 6 βαθμούς μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια, με την Αταλάντα να ακολουθεί με 4, τον Άγιαξ με 1 και την Μίντιλαντ χωρίς βαθμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης