Σε λύσεις ανάγκης είναι υποχρεωμένος να καταφύγει ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφορικά με τη συγκρότηση της αμυντικής γραμμής του.
Μετά τον Τζο Γκόμες, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ως τα τέλη Ιανουαρίου, μετά το κάταγμα που υπέστη στο ματς πρωταθλήματος με την Μπέρνλι, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ «πλήρωσε» με ακόμη δύο απώλειες τη νίκη-πρόκριση επί της Νάπολι στο Champions League.
Από εκεί και πέρα ο Τζόελ Μάτιπ υπέστη κάταγμα στην κλείδα, ενώ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δέχθηκε ένα χτύπημα και θα απουσιάσει από τουλάχιστον δύο αγώνες της ομάδας του.
«Αυτή είναι η κατάσταση. Κρίση είναι, αν εσύ τη βλέπεις έτσι» φιλοσόφησε στη σημερινή (14/12) συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρατεύσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ναθάνιελ Κλάιν, ο οποίος έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν, λόγω τραυματισμού και φέτος έχει παίξει μόνο ένα ματς, κι αυτό στο League Cup.
Ο 27χρονος αμυντικός έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στις προπονήσεις μετά από έναν νέο τραυματισμό, αλλά ο Γερμανός τεχνικός φάνηκε να τον υπολογίζει κανονικά: «Ήταν τραυματίας τις προηγούμενες 2-3 εβδομάδες, αλλά ευτυχώς έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και 3-4 ημέρες.
Δεν ξέρω αν μπορεί (σ.σ. να παίξει) 90 λεπτά, αλλά είναι έτοιμος για την Κυριακή» υπογράμμισε ο Κλοπ, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης σε δύο νεαρούς, τον Ράφα Καμάτσο και τον Κέρτις Τζόουνς, που μπορούν να δώσουν λύσεις στην άμυνα.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Κλοπ αποφασίσει να μη ρισκάρει τη συμμετοχή ενός ανέτοιμου ή νεαρού ποδοσφαιριστή σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, υπάρχει και η λύση της μετάθεσης του Τζέιμς Μίλνερ στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης