Η Λίβερπουλ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους, παρά τα δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ ότι ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου τηρούν «σιγήν ιχθύος» για το θέμα που… κυκλοφορεί στα αυστριακά και τα διεθνή ΜΜΕ, αλλά φαίνεται ότι ένα μέλος των «κόκκινων» βρέθηκε θετικό σε τεστ, το οποίο έγινε στη διάρκεια του συνήθους ελέγχου, στον οποίο υποβάλλονται από το Σάββατο, όταν η αποστολή έφτασε στη χώρα.

Ο σύλλογος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, αλλά οι «ρεντς» έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα σχέδιά τους παραμένουν αμετάβλητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα εξακολουθήσουν να προπονούνται στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ για το υπόλοιπο της εβδομάδας, ενώ θα συνεχίσουν τη σύντομη προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν με φιλικούς αγώνες εν όψει του Κομιούνιτι Σιλντ με την Άρσεναλ, που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ στις 29 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τη μίνι προετοιμασία τους στο Εβιάν της Γαλλίας, αλλά εγκατέλειψαν αυτά τα σχέδια, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή, με αποτέλεσμα να επιλέξουν την Αυστρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης