Στη φάση του πέναλτι με το οποίο στο 82ο λεπτό ο Ντρις Μέρτενς άνοιξε το σκορ (σ.σ.: στις καθυστερήσεις ο Γιορέντε έκανε το 2-0), στον αγώνα της πρεμιέρας του Champions League, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Λίβερπουλ, στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός της κατόχου του τροπαίου δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα από πέρυσι και επεσήμανε πως δεν είναι απογοητευμένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε καλύτερα από πέρυσι, όταν ηττηθήκαμε με 1-0. Είχαμε πολλές καλές στιγμές. Είδαμε δύο ομάδες με συνοχή, που αμύνθηκαν καλά με πολλή δουλειά. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα σε μεγάλα διαστήματα και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ έχοντας την υπεροχή. Κάνουμε αυτοκριτική, αλλά δεν ήταν άσχημη η παρουσία μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Υπάρχουν διαφορετικές οπτικές για το πέναλτι. Για εμένα, όταν ο παίκτης πηδά πριν από την επαφή, δεν υπάρχει πέναλτι. Έτσι έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν είμαι ο καλύτερος ηττημένος στον κόσμο, αλλά δεν είμαι κι ένας άσχημος ηττημένος» σημείωσε.

«Υπάρχουν άνθρωποι για να αποφασίζουν και εξαρτάται απ’ αυτούς, να αποφασίζουν εάν υπάρχει μία ξεκάθαρη παράβαση. Όσο αποφασίζουν οι άνθρωποι, θα υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες. Οφείλουμε να προσαρμοσθούμε και να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς. Η ομάδα του VAR ήταν από τη Γερμανία, όπου το VAR εφαρμόζεται εδώ και καιρό. Όμως ποιος σε αυτήν την αίθουσα πιστεύει ότι ήταν πέναλτι; (σ.σ.: σηκώθηκαν μόλις τρία χέρια). Βλέπετε; Γι΄ αυτό δεν είναι μία ξεκάθαρη παράβαση. Η Νάπολι μπορεί να κατακτήσει το Champions League. Πρέπει να είμαστε καλοί στις καλές στιγμές μας και να έχουμε λίγη τύχη. Για παράδειγμα, να μη μας καταλογίζουν ένα πέναλτι που επιβεβαιώνουν μόνο δύο δημοσιογράφοι. Δύο δημοσιογράφοι που φορούν γυαλιά» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης