Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και όχι ο Λιονέλ Μέσι θα έπρεπε να πάρει την «Χρυσή Μπάλα», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ την Τρίτη (3/12). Ο αμυντικός της Λίβερπουλ ήταν δεύτερος στην ψηφοφορία για το σπουδαιότερο ατομικό βραβείο κάθε ποδοσφαιριστή, πίσω από τον σταρ της Μπαρτσελόνα που το κατέκτησε για 6η φορά την Δευτέρα (2/12) στο Παρίσι.

«Η απόφαση πάρθηκε από τους δημοσιογράφους κι έτσι το βλέπουν οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα», τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Κλοπ ενόψει του παραδοσιασκού ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με την Λίβερπουλ την Τετάρτη (4/12).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το βλέπω λίγο διαφορετικά, νομίζω ότι είναι νορμάλ και αρκετοί άνθρωποι το βλέπουν ελαφρώς διαφορετικά», είπε ο Γερμανός προπονητής, αφού ξεκαθάρισε ότι ο Μέσι είναι πιθανώς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει δει ποτέ και αξίζει τα έξι βραβεία που έχει κατακτήσει, αλλά… «την προηγούμενη σεζόν, εάν κάποιος θέλει να εξετάσει μόνο αυτή, δεν μπορώ να θυμηθώ πιο εντυπωσιακή χρονιά ποτέ από έναν άμυντικό, ειλικρινά το λέω αυτό», πρόσθεσε ο Κλοπ και κατέληξε: «Οπότε θα ήταν επίσης σωστό εάν το είχε κερδίσει ο Βίρτζιλ».

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης