Τη στήριξη του κόσμου στο εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (24/10, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD) ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ μπήκε… με το δεξί στους ομίλους του Champions League επικρατώντας στο «Άνφιλντ» με 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά στην 2η αγωνιστική ηττήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Βρίσκεται στην 2η θέση του γκρουπ ισόβαθμη με την Παρί Σεν Ζερμέν, ένα πόντο πίσω από την Νάπολι, ενώ οι δύο πρώτες ομάδες θα προχωρήσουν στην φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός προπονητής, υποστήριξε ότι η ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ», όπου οι οπαδοί της Λίβερπουλ φημίζονται για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα τους, μπορεί να αποτελέσει το «μυστικό όπλο» των «κόκκινων»: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία πραγματικά δύσκολη μάχη», είπε στους δημοσιογράφους ο Κλοπ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σε κάθε γωνιά του γηπέδου, με όση δύναμη κι αν έχουμε και φυσικά με τον κόσμο στο πλευρό μας. Καταλάβαμε καλά πέρυσι ότι η ατμόσφαιρα εδώ μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα πρέπει αυτό να συμβεί γι άλλη μια φορά. Πραγματικά πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο για όλες τις ομάδες και πρέπει να καταλάβουμε ότι ο επόμενος αντίπαλός μας είναι μια πραγματικά καλή ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης