Η Λίβερπουλ γνώρισε απρόβλεπτη ήττα (0-1) από την Μπράιτον στο «Άνφιλντ», σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2012, που η Λίβερπουλ έχει δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες (είχε προηγηθεί εκείνη από την Μπέρνλι με το ίδιο σκορ).

«Είμαι απογοητευμένος, δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να χαμογελάσω. Είναι μια δύσκολη ήττα να αποδεχτείς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, πολύ έντονα, και απόψε (σ.σ. χθες) δώσαμε πραγματικά την εντύπωση ότι δεν είμαστε αρκετά φρέσκοι σωματικά και ψυχικά» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ στο BBC Radio 5 Live.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπήρξαν πολλές στιγμές όπου χάσαμε την μπάλα πολύ εύκολα, μερικές φορές οι παίκτες φαινόταν ψυχικά κουρασμένοι. Ξέρω ότι είναι σε θέση να κάνουν σωστά περάσματα, αλλά δεν συνέβη απόψε (σ.σ. χθες). Κάναμε τα πράγματα εύκολα στην Μπράιτον, αλλά εκείνοι έπαιξαν ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Μπράιτον άξιζε να κερδίσει, χωρίς αμφιβολία. Για μένα τώρα είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους χάσαμε αυτό το παιχνίδι και να κατανοήσουμε τι συνέβη» πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης