Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι «η Νάπολι έχει την καλύτερη φόρμα στην Ευρώπη», κάτι που όπως είπε, δεν επιτρέπει στη Λίβερπουλ «να κάνει εκτεταμένες αλλαγές στην ενδεκάδα της».

Η Νάπολι θα επιδιώξει αύριο, όταν επισκεφτεί το «Άνφιλντ» για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στην 6η-και τελευταία- αγωνιστική του Champions League, να πετύχει το «6 στα 6» και να γίνει η πρώτη ιταλική ομάδα που θα το καταφέρει μετά τη Μίλαν της αγωνιστικής περιόδου 1992/93.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κόκκινοι» -από τη μεριά τους- θα πρέπει να επικρατήσουν με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά, για να κλέψουν την πρώτη θέση από τους Ναπολιτάνους,

 «Πρέπει να δούμε ποιος θα είναι διαθέσιμος, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε, αλλά η Νάπολι έχει την καλύτερη φόρμα στην Ευρώπη και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Ναι, αν συνεχίσει η Νάπολι να παίζει έτσι, μπορεί να πάει στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι χρειαζόμαστε τέσσερα γκολ για να πάμε στην πρώτη θέση. Εκδίκηση; Όχι, αποκτήσαμε κίνητρο μετά το ματς στη Νάπολη, στη φάση των ομίλων είναι σημαντικό να περάσεις στην επόμενη φάση και το κάναμε», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

«Το μαχητικό πνεύμα δεν είναι το πρόβλημά μας. Αυτή η ομάδα από αυτή την άποψη δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Αλλά ξαφνικά μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν προσπαθείς αρκετά. Αυτή είναι η ζωή που ζούμε. Είναι φυσιολογικό», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντέγραψαν το στυλ μας; Όχι, ο προπονητής τους Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Με αυτή την εμπειρία και μερικές πολύ καλές μεταγραφές δημιούργησαν μια ομάδα που λειτουργεί σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης