Το κακό ξεκίνημα της Τότεναμ την εφετινή σεζόν δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της έχουν ξεχάσει πώς να παίζουν ποδόσφαιρο, είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πιστεύει επίσης ότι ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου θα πραγματοποιήσει την εμφάνιση που απαιτείται στον μεταξύ τους αγώνα, που θα γίνει στο «Άνφιλντ» την Κυριακή.

Η Λίβερπουλ είναι επικεφαλής στην Πρέμιερ Λιγκ με έξι βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Τότεναμ είναι στην 7η θέση με μόλις 13 βαθμούς. Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλά αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα για το Champions League, αφού η ομάδα του Λονδίνου νίκησε 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα και η Λίβερπουλ 4-1 την Γκενκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είδαμε μια πολύ καλή πλευρά της Τότεναμ την Τρίτη το βράδυ και γι΄ αυτό το σκεφτόμαστε», ανέφερε ο Γερμανός σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. «Όχι γιατί το ξεκίνημα της Τότεναμ στη σεζόν δεν ήταν αυτό που όλοι περίμεναν. Δεν είναι ότι ξέχασαν πώς να παίζουν ποδόσφαιρο, ότι ο Χάρι Κέιν δεν ξέρει να δώσει τίποτα περισσότερο. Είναι πάντοτε ικανοί και σε θέση να πραγματοποιήσουν την απαιτούμενη εμφάνιση μέσα σε έναν αγώνα και αυτό πρέπει να περιμένουμε. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ και θα είναι μια από τις κορυφαίες συνολικά στη σεζόν».

Ο Κλοπ είπε ακόμη ότι οι αμυντικοί της ομάδας του, Άντι Ρόμπερτσον, Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ, Βέρτζιλ φαν Ντάικ και Ζοέλ Ματίπ, καθώς και ο τερματοφύλακας Άλισον Μπέκερ, είναι σε θέση να ξεκινήσουν τον αγώνα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης