«Δύσκολη, αλλά συναρπαστική» χαρακτήρισε ο Γιούργκεν Κλοπ την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League, που έφερε τη Λίβερπουλ αντιμέτωπη με τη Ρεάλ.

«Αν δεις όλες τις ομάδες, θα πεις “Θεέ μου”, γιατί είναι όλες δυνατές και με ποιότητα, αυτό είναι φανερό. Ανυπομονώ για τους επερχόμενους αγώνες» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι οι επικείμενες αναμετρήσεις με τους Μαδριλένους είναι μία ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κιέβου, το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που θα τους αντιμετωπίσω χωρίς τον Κριστιάνο και τον Μπέιλ, αλλά προφανώς ο Σέρχιο Ράμος είναι ακόμη εκεί, ο Βαράν, ο Κρόος, ο Μόντριτς, ο Κασεμίρο, ο Καρβαχάλ, ο Μπενζεμά είναι ακόμη εκεί» δήλωσε ο Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ εξέφρασε την ελπίδα ο αγώνας ρεβάνς των δύο ομάδων να γίνει κανονικά στο «Άνφιλντ», αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Βουδαπέστη ή οπουδήποτε αλλού, αν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των αγώνων στη φυσική έδρα των δύο ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης