Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του δημάρχου του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, ο οποίος εξέφρασε τον φόβο του ότι σε περίπτωση επανεκκίνησης της Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι φίλοι των «ρεντς» να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας τους μετά από 30 χρόνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πανδημία του κορωνοϊού, ήρθε η επίσημη αντίδραση από τους πρωτοπόρους του αγγλικού πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ με ανακοίνωσή τους επισήμαναν μεταξύ άλλων πως έχουν επικοινωνήσει με τους οπαδούς της ομάδας και αυτοί τους έχουν διαμηνύσει ότι θα σεβαστούν απόλυτα τα μέτρα προστασίας, που έχει λάβει το κράτος για την αντιμετώπιση του COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

Ως σύλλογος,απογοητευόμαστε από σχόλια που αποδίδονται στον δήμαρχο Joe Anderson σε μια συνέντευξη στα ΜΜΕ που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Εκτός από την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη τέτοιων ισχυρισμών, επισημαίνουμε επίσης πρόσφατες συζητήσεις με τον δήμαρχο Άντερσον σχετικά με τη δυνατότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών, οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι σημαντικό τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη σε όλη την πόλη να συνεχίσουν να συμμετέχουν και συνεργαστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε συνεργαστεί με ομάδες υποστηρικτών που μας έχουν ενημερώσει για την αποφασιστικότητά τους να σεβαστούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και, σε περίπτωση ανακοίνωσης της επανέναρξης του ποδοσφαίρου, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τη συλλογική μας επιθυμία να επιτύχουμε αυτόν τον κρίσιμο στόχο.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων μας, είμαστε σε τακτική επαφή με τον Δήμαρχο και το γραφείο του και ελπίζουμε ότι αυτές οι συζητήσεις μπορούν να συνεχιστούν.

Εν τω μεταξύ, ο πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η ανταπόκριση στην ανθρωπιστική κρίση που συνεχίζει να εκτυλίσσεται και ειδικότερα παρέχοντας συνεχή υποστήριξη σε διάφορες πρωτοβουλίες NHS και σε όσους αντιμετωπίζουν τροφική φτώχεια και κοινωνική απομόνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης