Nέο πολυετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε την Τρίτη ο Φελίπε Κουτίνιο, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 22χρονος δημιουργικός μέσος, ο οποίος έγινε κάτοικος «Άνφιλντ» πριν δύο χρόνια, έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στους «ρεντς», κι έτσι εύλογα οι ιθύνοντες του συλλόγου του πρότειναν νέο συμβόλαιο, που προβλέπει αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα λοιπόν ο Κουτίνιο έπιασε το… στιλό και επικύρωσε τη συμφωνία του με την ομάδα του λιμανιού, δηλώνοντας μετά την ανανέωση της συνεργασίας του στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος.

Πραγματοποιείται ένα όνειρο που αγωνίζομαι σε αυτόν το σπουδαίο σύλλογο και να είμαι μέλος της ομάδας. Σήμερα επενδύω το μέλλον μου στο σύλλογο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σημαίνει πάρα πολλά.

Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίξω και πίστεψε σε μένα, παρότι στην προηγούμενη ομάδα μου δεν αγωνιζόμουν τακτικά. Είχα μια πολύ καλή υποδοχή εδώ από την πρώτη μέρα. Όπως λέω πάντα, η Λίβερπουλ είναι μια μεγάλη οικογένεια και είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης