Ανοίγει απόψε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Champions League, με τα βλέμματα να στρέφονται στη Μαδρίτη και στο Μάντσεστερ.

Η Ρεάλ, η οποία δείχνει να «συνέρχεται» αγωνιστικά, θα φιλοξενήσει στις 22:00 (Cosmote Sport 1) τη Λίβερπουλ, που έχει χάσει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κόκκινοι» χαρακτηρίζονται για την αστάθειά τους, κάτι που ισχύει όμως και για τους Μαδριλένους, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις τη La Liga, μετά τις απανωτές «γκέλες» της «συμπολίτισσας» Ατλέτικο.

Αν και σε τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις δεν χωρούν ασφαλείς προβλέψεις, η Ρεάλ έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, όμως η πρόκριση μάλλον θα κριθεί στο δεύτερο ματς.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, που θα ξεκινήσει επίσης στις 22:00 (Cosmote Sport 2), η Σίτι, η οποία εντυπωσιάζει τους τελευταίους μήνες και αναμένεται να επιστρέψει στον θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου, είναι το λογικό φαβορί στο «ζευγάρι» με την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει καταφέρει να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή φόρμα για τους «πολίτες» στην κατάλληλη εποχή και οι παίκτες του, απαλλαγμένοι από το άγχος του πρωταθλήματος, καθώς έχουν διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, έχουν ως στόχο να επιτύχουν ένα σκορ πρόκρισης.

Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ παρουσιάζει έντονη αστάθεια στην απόδοσή της, με κυριότερο μειονέκτημα την κάκιστη αμυντική λειτουργία.

Παράλληλα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται επηρεασμένος από την«μεταγραφολογία», στοιχείο που, εάν παρατηρηθεί και στο ματς με τη Σίτι, αναμένεται να «κοστίσει» στην ομάδα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης