Είναι πλέον κι επίσημο. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος τον προσεχή Ιούλιο θα αφήσει την αγαπημένη του Λίβερπουλ, προκειμένου να αγωνιστεί στο MLS μέχρι το 2016.

Η ομάδα των ΗΠΑ ανακοίνωσαν την Τρίτη την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς μέσου, ο οποίος μιλώντας για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του τόνισε: «Ένας από τους λόγους που επέλεξε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι οι πρόσφατες επιτυχίες τους. Θέλω να κλείσω πολύ δυνατά την καριέρα μου. Θέλω να προσθέσω και άλλα τρόπαια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως τον Ιούλιο, βέβαια, ο Τζέραρντ θα συνεχίσει στη Λίβερπουλ και όπως ο ίδιος είπε: «Θα τα δώσω όλα για την ομάδα μέχρι να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου».

Ο προπονητής της ομάδας και γενικός διευθυντής, Μπρους Αρίνα, ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντάξαμε στο σύλλογο έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας, με τεράστια εμπειρία και εξαιρετικού χαρακτήρα. Είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου στην θέση του και θα ενταχθεί στο δυναμικό των Γκάλαξι… κουβαλώντας πολλές επιτυχίες σε υψηλό επίπεδο. Ο Στίβεν θα αποτελέσει το τέλειο παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης