Με τον Κώστα Τσιμίκα να περνά αλλαγή στο 63ο λεπτό, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 επί αυστριακού εδάφους, στο δεύτερο τεστ που έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, με αντίπαλο την Σάλτσμπουργκ.

Το φιλικό διεξήχθη με την παρουσία φιλάθλων, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα που θα δώσουν σε 4 ημέρες οι πρωταθλητές Αγγλίας με την κάτοχο του Κυπέλλου, Άρσεναλ, για το Community Shield (29/8), ενώ θ΄ ακολουθήσει η πρεμιέρα της Premier League για την περίοδο 2020/2021 με τη «νεοφώτιστη», Λιντς, στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αυστριακοί εκμεταλλεύτηκαν το κακό πρώτο ημίχρονο των «κόκκινων» και προηγήθηκαν με 2-0, χάρις στα δύο τέρματα του Ντάκα πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο (3΄, 13΄).

Ο Κλοπ έκανε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και μεταξύ αυτών και στον Κώστα Τσιμίκα, που πήρε την θέση του Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας στο 63ο λεπτό.

Οι κινήσεις του Γερμανού τεχνικού «ανέβασαν» την Λίβερπουλ, η οποία κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά (72΄-81΄) να ισοφαρίσει με δύο γκολ του 20χρονου επιθετικού, Ράιαν Μπρούστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης