Iσόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς η Έβερτον και η Λίβερπουλ έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι «ρεντς», οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς το μεγάλο αστέρι τους, Μοχάμεντ Σαλάχ και έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό με τη Σίτι, για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν φλύαρη υπεροχή στο ματς με τους «τόφις», ωστόσο οι τελευταίοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, ώστε να πάρουν τα νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Αλαρντάις έφτασε μία ανάσα από το 1-0 αρχικά στο 87′ με την κεφαλιά του Τζενκ Τοσούν και στο 88′ με το πλασέ του Κάλβερτ-Λιούιν.

ΕΒΕΡΤΟΝ
: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Μάικλ Κιν, Μπέινς, Σνιντερλέν, Ρούνεϊ (57′ Γκουέιγ), Τομ Ντέιβις (79′ Μπανινζίμ), Γουόλκοτ, Μπολασί (61′ Κάλβερτ-Λιούιν), Τζενκ Τοσούν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Κλάιν, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Κλάβαν, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ (68′ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν), Ινγκς (89′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Μανέ (74′ Φιρμίνο), Σολάνκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης