Η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει το βράδυ της Δευτέρας με ανατροπή (3-2) της Γουέστ Χαμ και έφτασε τις 18 συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που είχε δημιουργήσει η Μάντσεστερ Σίτι το 2017.

«Είπα στην αρχή ότι θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Προφανώς οι παίκτες το πήραν αυτό στα σοβαρά. Όλα αυτά είναι όμορφα, αλλά δεν είναι πολύ σημαντικά αυτή τη στιγμή» δήλωσε περιχαρής ο τεχνικός των «ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ, και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τόσο ξεχωριστό, οι αριθμοί είναι απίστευτοι, τόσο δύσκολοι, είμαστε στη σωστή κατάσταση και θέλουμε να ανακάμψουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ο επόμενος αντίπαλος πραγματικά μας περιμένει και θέλει να πολεμήσει και να μας νικήσει. Όλο το γήπεδο στο Γουότφορντ θα μας περιμένει, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, θα υπάρξει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι».

Η Λίβερπουλ έχει 79 βαθμούς, 22 περισσότερους από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και θα εξασφαλίσει τον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια, μαζεύοντας 12 βαθμούς από τους 11 εναπομείναντες αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης