Κλείνουν οι πόρτες στα γήπεδα των Λίβερπουλ και Έβερτον, καθώς η περιφέρεια του Λίβερπουλ συμπεριλήφθηκε από την Τετάρτη (30/12) στην «Κατηγορία 3» των περιορισμών της Covid-19 στη Μ. Βρετανία, όπως ανακοίνωσαν τα δύο κλαμπ της Premier League, που θα στερηθούν την παρουσία των 2.000 θεατών που επιτρεπόταν μέχρι τώρα στους εντός έδρας αγώνες τους.

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/12) ότι η περιοχή της πόλης του Λίβερπουλ θα «ανέβει» στην «Κατηγορία 3» από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (31/12), στο πλαίσιο του περιορισμού της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τους περιορισμούς της «Κατηγορίας 3», όλα τα επαγγελματικά αθλητικά γεγονότα θα διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες μέχρι νεωτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Λίβερπουλ θα δώσει τα τρία επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα Κυπέλλου με την Άστον Βίλα), ενώ θα επιστρέψει στο «Άνφιλντ» στις 17 Ιανουαρίου για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Η Έβερτον θα υποδεχθεί την Παρασκευή (1/1) τη Γουέστ Χαμ χωρίς κόσμο, ενώ αντίστοιχα κεκλεισμένων των θυρών θα είναι κι ο αγώνας της για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Ρόδεραμ στις 9/1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης