Χώρισαν οι δρόμοι της Ίντερ και του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους.

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία για τη συναινετική λύση του συμβολαίου του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο σύλλογος και όλη η οικογένεια των “νερατζούρι” αγκαλιάζουν τον παίκτη και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον του. Ακόμα κι αν οι δρόμοι Ίντερ και Κρίστιαν χωρίσουν σήμερα, ένας ισχυρός και άρρηκτος δεσμός θα παραμείνει. Οι καλύτερες στιγμές, τα γκολ και οι νίκες, η αγκαλιά των οπαδών έξω από το Σαν Σίρο για τον πανηγυρισμό του Scudetto: όλα θα παραμένουν πάντα στην ιστορία των νερατζούρι», ανέφερε η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος Δανός διεθνής μέσος έφτασε την Τετάρτη στο Μιλάνο, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Μάρτιν Σουλτς, μετά την απόφαση των γιατρών της Coni να μην του επιτρέψουν να αγωνιστεί, λόγω του υποδόριου απινιδωτή που του έχει τοποθετηθεί και απαγορεύεται στην Ιταλία.

Πλέον ο Έρικσεν είναι ελεύθερος να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού από την Premier League μέχρι τα πρωταθλήματα Ολλανδίας και Δανίας είναι δυνατό να αγωνιστεί, λόγω λιγότερο περιοριστικών κανόνων σχετικά με το πρόβλημα που έχει.

Ο Δανός μέσος της Ίντερ, στις αρχές του μήνα, άρχισε να προπονείται στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ -ομάδα των νεανικών του χρόνων-, στη Δανία μετά την ανάρρωσή του από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Euro 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος Έρικσεν δεν έχει παίξει από τότε που υπέστη καρδιακή ανακοπή, στη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Δανίας στο τουρνουά, με τη Φινλανδία τον Ιούνιο, και σώθηκε μετά την άμεση επέμβαση των γιατρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης