Βγαίνει από το καθεστώς καραντίνας όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ίντερ, όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον σύλλογο του Μιλάνου κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (23/03), επιτρέποντας παράλληλα στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να πετάξει για το Ζάγκρεμπ, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, μετά τον εφιαλτικό σεισμό που «χτύπησε» την Κυριακή (22/03) την πρωτεύουσα της Κροατίας.

Κατά τη διάρκεια της απομόνωσης των «νερατζούρι» -που ξεκίνησε μετά το ματς της 8ης Μαρτίου με τη Γιουβέντους, όταν έγινε γνωστό πως είχε προσβληθεί ο Ντανιέλε Ρουγκάνι- κανένα από τα μέλη της ομάδας δεν παρουσίασε συμπτώματα του ιού COVID-19. Ως εκ τούτου η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, έδωσε την άδεια στους ξένους παίκτες της να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, με πρώτον τον Μπρόζοβιτς που είναι με τα εισιτήρια στο χέρι για το Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν πάντως, η οδηγία που έχει δοθεί από το κλαμπ, είναι να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές τις ατομικές προπονήσεις στα σπίτια τους και να μην ανοίξει ακόμη το προπονητικό κέντρο του Απιάνο, μέχρι να δώσουν το «πράσινο φως» οι υγειονομικές αρχές της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης