Στις 6 Απριλίου, ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έριξε μία «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας ότι η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Ιντερ, δεν είναι αδύνατη, επικαλούμενος την οικονομική κρίση, που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Από την δήλωση του έμπειρου παράγοντα, ο οποίος πλέον είναι σύμβουλος του ιδιοκτήτη των «νερατζούρι», Στίβεν Ζανγκ, πέρασε σχεδόν ένας μήνας. Και ο γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ (2016-2017), Ζοζέ Μοράις, «έβαλε φωτιά» στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, που εργάζεται στην νοτιοκορεατική, Γεονμπούκ, εξέφρασε την βεβαιότητα, ότι ο 32χρονος Μέσι, μπορεί να μεταγραφεί στην Ιντερ, κυρίως λόγω του… Χαβιέ Ζανέτι.

«Νομίζω ότι είναι πιθανό να ενταχθεί στην Ίντερ ο Μέσι. Λόγω του Χαβιέ Ζανέτι, ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης για τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά ο Μοράις και συνέχισε:

«Θεωρώ, ότι είναι σε θέση να προσελκύσει έναν παίκτη όπως ο Μέσι αν σκέφτεται μια άλλη πρόκληση. Νομίζω ότι για έναν Αργεντινό παίκτη, είναι σχεδόν σαν να έχει την αίσθηση ότι θα πάει στο σπίτι του, εάν θα πάει στην Ίντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αίσθηση μου είναι ότι η Ίντερ, δέχεται και καλωσορίζει τους Αργεντινούς με έναν ιδιαίτερο τρόπο, προφανώς λόγω της παρουσίας του Ζανέτι.

Όλοι οι Αργεντινοί που συμμετέχουν στην Ίντερ είναι εξαιρετικοί παίκτες κι έχουν επιτυχία στον σύλλογο. Πιστεύω ότι ο Μέσι μπορεί να είναι ένας από αυτούς τους παίκτες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης