Η Έμπολι «άγγιξε» το θαύμα στο «Μεάτσα» όμως η Ίντερ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να προκριθεί στους «8» του κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας 3-2 στην παράταση.

Το σκορ άνοιξε ο Αλέξις Σάντσες στο 13΄ για τους «νερατζούρι», αλλά οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το ματς με τον Μπαϊράμι στο 61΄ και το αυτογκόλ του τερματοφύλακα Αντρέι Ράντου στο 76΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το παιχνίδι να μπαίνει στις καθυστερήσεις, η μεγάλη έκπληξη ήταν προ των πυλών, όμως ο Αντρέα Ρανόκια ισοφάρισε στο 90+1΄ και «έσωσε την παρτίδα». Στην παράταση ο Στέφανο Σένσι έγραψε το 3-2 στο 104΄ και οι… καρδιές των φίλων της Ίντερ πήγαν στη θέση τους.

TΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Επίσης στους προημιτελικούς προκρίθηκε και η Σασουόλο. Με το Γιώργο Κυριακόπουλο στο αρχικό της σχήμα, η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι επιβλήθηκε 1-0 της Κάλιαρι στο «Μαπέι» και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μαροκινός Αμπντού Χαρούι στο 18΄, ενώ με την Κάλιαρι αγωνίστηκε ως βασικός ο 19χρονος Χρήστος Κουρφαλίδης ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 78΄. Εκτός αποστολής για την ομάδα της Σαρδηνίας έμεινε ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του ιταλικού Κυπέλλου και τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης έχουν ως εξής:

Αταλάντα-Βενέτσια 2-0

Νάπολι-Φιορεντίνα 2-5 παρ. (2-2 κ.α.)

Μίλαν-Τζένοα 3-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Λάτσιο-Ουντινέζε 1-0 παρ.

Γιουβέντους-Σαμπντόρια 4-1

Σασουόλο-Κάλιαρι 1-0

Ίντερ-Έμπολι 3-2 παρ. (2-2 κ.α.)

Ρόμα-Λέτσε 20/01

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Αταλάντα – Φιορεντίνα

Μίλαν – Λάτσιο

Γιουβέντους – Σασουόλο

Ίντερ – Ρόμα ή Λέτσε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης