Ο Κρίστιαν Έρικσεν συνεχίζει την καριέρα του στην Ίντερ και με δηλώσεις του στο BBC μίλησε για το πώς αισθανόταν στην Τότεναμ τους τελευταίους μήνες και ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους ζήτησε μεταγραφή: «Από τον τελικό του Champions League είχα πει στη διοίκηση πως θέλω να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να παίξω σε κάποια άλλη ομάδα. Ήμουν απόλυτα έντιμος απέναντι στην ομάδα και ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα» επισήμανε ο 27χρονος Δανός μέσος και συμπλήρωσε:

«Ένιωθα πως ήμουν το κακό παιδί, το μαύρο πρόβατο στην ομάδα, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Ξαφνικά ήμουν το πρόβλημα της ομάδας και έφταιγα για όλα όσα συνέβησαν. Διάβασα πως δημιουργούσα προβλήματα στα αποδυτήρια και άλλα πολλά, τα οποία είναι όλα αναληθή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έρικσεν εντάχθηκε σε ηλικία 16 ετών στις ακαδημίες του Άγιαξ και εκεί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010. Έμεινε τρία χρόνια στον «Αίαντα», κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο κι ένα σούπερ καπ Ολλανδίας, και τον Αύγουστο του 2013, λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μεταπήδησε στην Τότεναμ αντί περίπου 12,5 εκατ. ευρώ. Στα 6,5 χρόνια παραμονής του στην αγγλική ομάδα, κατέγραψε μόνο στην Premier League 51 γκολ και 62 ασίστ σε 226 συμμετοχές, ενώ συνολικά ξεπέρασε τους 300 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ, με την οποία συμμετείχε πέρυσι στον τελικό του Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης