Tην ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον αγώνα ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπάγερν Μονάχου, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και κάποιοι από τους Έλληνες διεθνείς.

Οι παίκτες της «επίσημης αγαπημένης», η οποία προελαύνει στον 3ο όμιλο του Eurobasket, που διεξάγεται στο Μιλάνο, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους βρέθηκαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και το διασκέδασαν αρκετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα είδαν τον αγώνα σε θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα μετά το τέλος του ματς, στο οποίο οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0, είχαν την ευκαιρία να πατήσουν το χορτάρι και να παίξουν μπάλα.

Τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας (Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νικ Καλάθης, Γιάννης Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο) διασκέδασαν με τη ψυχή τους την εμπειρία τους στο γήπεδο της Ίντερ, με τους Έλληνες διεθνείς μάλιστα να ανταλλάζουν μερικές και τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να κάνει «γκελάκια», δείχνοντας ότι… μιλάει και στο ποδοσφαιρικό τόπι.

Ο «Greek Freak» ανέβασε σχετικό απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Instagram, σχολιάζοντας: «Είμαι στο Μιλάνο για το EuroBasket 2022. Ήρθε να δω τον πρώτο μου αγώνα επιπέδου Champions League. Είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία. Αν δεν γινόμουν μπασκετμπολίστας, θα γινόμουν σίγουρα ποδοσφαιριστής», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αξίζει να  σημειωθεί ότι και οι «νερατζούρι» δημοσίευσαν βίντεο με τους Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, αποσπώντας, όπως αναμενόταν, χιλιάδες likes και σχόλια…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης