Για δεύτερο παιχνίδι της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή και αυτό γεγονός που δεν του άρεσε καθόλου.

Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Μίλαν, ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να εκφράζει στον Μαουρίσιο Σάρι την ενόχληση του για την αλλαγή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά την αντικατάσταση του στο 55ο λεπτό, κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια και αποχώρησε από το γήπεδο, πριν καν τελειώσει το παιχνίδι με τους «ροσονέρι».

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και εξήγησε τους λόγους της απόφασης του:

«Ο Ρονάλντο έκανε θυσία ακόμα και που έπαιξε σε αυτό το ματς και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του. Ήταν παρών σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εκείνον κι έκανε τα πάντα για να παίξει, αλλά είδα ότι δεν ήταν καλά και θέλησα να τον βγάλω από το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και καιρό έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γόνατο και όταν παίζει σε μεγάλη ένταση, τότε πιέζει τον εαυτό του και κάνει κακό στη γάμπα και τους μύες του. Επηρεάζει τις εμφανίσεις του και ήθελα να τον προστατεύσω γι’ αυτό τον αντικατέστησα».

Aπό την πλευρά του ο Πορτογάλος αστέρας σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την αλλαγή του από τον Μαουρίτσιο Σάρι στο ματς με τη Μίλαν, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια σε ό,τι συνέβη, αρκέστηκε να γράψει «Δύσκολο παιχνίδι, σημαντική νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης