Η Γιουβέντους επιβλήθηκε την Τετάρτη στη Μόσχα με 2-1 σκορ της Λοκομοτίβ και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται σήμερα στην αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 82′ από τον Πάουλο Ντιμπάλα, η οποία δεν άρεσε στον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος μάλλον δεν έχει «συνηθίσει» να γίνεται αλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, κατά την αποχώρηση του «CR7» από τον αγωνιστικό χώρο, ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να εκφράζει στον Μαουρίσιο Σάρι την ενόχλησή του για την αλλαγή του.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και εξήγησε τους λόγους της απόφασής του: «Ο Ρονάλντο ήταν εκνευρισμένος επειδή δεν είναι καλά. Εδώ και λίγες μέρες έχει μια ενόχληση στο γόνατο και αυτό τον κουράζει πιο εύκολα. Ήταν ήδη νευρικός από το τέλος του πρώτου μέρους εξαιτίας των ενοχλήσεων. Όταν είδα σε ένα σπριντ μία κίνηση που δεν μου άρεσε, φοβήθηκα ότι θα υπάρξει πραγματικός τραυματισμός και γι’ αυτό αποφάσισα να τον βγάλω για να τον προφυλάξω».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης