Η Γιουβέντους έκλεισε με μία ανέλπιστη ήττα (3-0 από τη Φιορεντίνα στο Τορίνο) και είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο, Μίλαν να μεγαλώνει (η «βέκια σινιόρα» είναι στο -10 από τους «ροσονέρι», έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως ως γνήσιος αρχηγός, «βγήκε μπροστά» και με ανάρτησή του στο Instagram,  απευθυνόμενος στους φίλους των «μπιανκονέρι», τους διαβεβαίωσε ότι «είμαστε η Γιουβέντους, θα επιστρέψουμε πιό δυνατοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πορτογάλος αστέρας:

«Ολοκληρώσαμε τους αγώνες μας για το 2020, με κακή απόδοση και απαράδεκτο αποτέλεσμα. Ηταν μια ξεχωριστή χρονιά με πολλούς τρόπους. Κενά στάδια, πρωτόκολλα COVID, αναβληθέντα παιχνίδια, μεγάλες διακοπές και ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τίποτα.

Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερα από εμάς, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια. Είμαστε η Γιουβέντους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και απλά δεν μπορούμε να δεχτούμε τίποτα λιγότερο από την αριστεία στον τομέα μας! Ελπίζω ότι αυτή η σύντομη στάση, θα μπορέσει να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ, γιατί η σεζόν είναι ακόμη πολύ μεγάλη και στο τέλος πιστεύουμε ότι θα γιορτάσουμε για άλλη μια φορά με τους tifosi μας.

Πιστέψτε μας, εμπιστευτείτε την ομάδα μας όσο σας εμπιστευόμαστε και θα σας δικαιώσουμε! Fino Alla Fine!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης