Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει»

Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει»
O Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ότι η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχει παίξει και κάλεσε τον Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί στην Ιταλία.

«Μπορώ να πω ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει ποτέ. Εδώ είμαστε μια ομάδα, αλλού κάποιος αισθάνεται πιο σημαντικός από άλλους, αλλά εδώ είναι όλοι στην ίδια γραμμή, είναι ταπεινοί και θέλουν να κερδίσουν. Αν ο Ντιμπάλα ή ο Μάντζουκιτς δεν σκοράρουν, εξακολουθείς να τους βλέπεις ευτυχισμένους, να χαμογελούν. Για εμένα αυτό είναι όμορφο, αντιλαμβάνομαι τη διαφορά. Και στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ταπεινοί, αλλά εδώ... αισθάνομαι ότι είναι περισσότερο. Είναι πολύ διαφορετικά απ' ό,τι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι περισσότερο μια οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός.

Σε ερώτηση εάν του λείπει ο Λιονέλ Μέσι και οι μονομαχίες τους τόνισε: «Όχι, ίσως να λείπω εγώ σε αυτόν. Έπαιξα στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, στην εθνική ομάδα, ενώ εκείνος είναι πάντα στην Ισπανία. Ίσως αυτός με έχει περισσότερο ανάγκη... Για εμένα η ζωή είναι μια πρόκληση, μου αρέσει και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους. Θα μου άρεσε να έρθει στην Ιταλία μια ημέρα. Να κάνει όπως και εγώ, να αποδεχθεί την πρόκληση. Ωστόσο, αν είναι ευτυχής εκεί, το σέβομαι: είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας καλός άνθρωπος. Εμένα δεν μου λείπει τίποτα εδώ. Αυτή είναι η νέα μου ζωή και είμαι χαρούμενος».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, 05:53