Ο Μάουρο Ικάρντι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Η αποχώρηση του Αργεντινού φορ από την Ίντερ θεωρείται δεδομένη, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Για αρκετές εβδομάδες, ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός ομάδας, αλλά στο τέλος της περασμένης σεζόν επανήλθε στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Μιλάνο και ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του εκτιμάται πως θα είναι το Τορίνο και η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές του Αργεντινού άσου με τους «μπιανκονέρι», που θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η σύντροφος και ατζέντης του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της «Γιούβε», Φάμπιο Παρατίτσι, και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όσον αφορά στην Ίντερ, αντικαταστάτης του Ικάρντι αναμένεται να είναι ο Ρομέλου Λουκάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης